Livrare cosuri cadou gratuit

Livrare cosuri cadou gratuit

Livrare cosuri cadou gratuit oriunde in Romania si in lume, doar prin florariile FlorideLux. Comanda online simplu si rapid cele mai incantatoare cosuri cadou, potrivite pentru orice ocazie si orice destinatar, livrate imediat persoanelor dragi tie, oriunde ar fi ele. Livrarea este gratuita si este cel mai profesional serviciu de livrare cosuri cadou din Romania, inca din anul 2003.

Credem ca atunci cand trebuie sa faci un cadou frumos, este destul de dificil sa cunosti gusturile tuturor, sa nimeresti ceva pe placul oricui. De aceea, serviciul de livrare cosuri cadou oriunde in Romania si in lume a fost gandit special pentru a crea atat pentru tine, cat si pentru cei dragi tie, o experienta de cumparaturi absolut de neuitat. Fiecare detaliu conteaza pentru noi, fiecare produs din cos, fiecare cerinta speciala si fiecare cuvant din mesajul care insoteste cosul. Spunem cu putere SIGUR CA DA! oportunitatii pe care ne-o oferi de a livra un cos cadou delicios exact la momentul potrivit. La timp, de fiecare data. Si intotdeauna la pretul corect! Care sunt avantajele tale?

Produse proaspete

Flori proaspete de la FlorideLux

Fiecare produs este atent selectat si apoi depozitat in camere frigorifice profesionale. Manipularea produselor se face doar in conditii de igiena si atentie la detaliu.

Din atelier direct la destinatar

Imediat dupa impachetare, produsele sunt pregatite pentru livrarea catre destinatari. Acestea nu sunt depozitate, ci pleaca imediat pentru a ajunge extrem de proaspete la momentul indicat de tine.

Convenabil si eficient

Consideram ca actul in sine de a oferi cadouri ar trebui sa fie relaxant si presarat cu zambete, atat pentru expeditor, cat si pentru destinatar. Din acest motiv intregul proces de comanda este convenabil si eficient. Poti comanda online, telefonic, pe email sau in florariile FlorideLux, in drum spre casa. Modalitatile de plata sunt multiple si flexibile, gandite special pentru a salva timp pretios.

Ambalare profesionala

Toate produsele noastre sunt create din adancul inimii, iar atentia la detaliu si profesionalismul ne definesc. Ambalarea in vid pe care o aplicam manual cosurilor cadou confera acestora o siguranta sporita la transport si un aspect foarte profesional.

Aproape de tine in orice moment

Florariile FlorideLux sunt deschise in tara, dar si in Bucuresti pentru a-ti fi aproape si pentru ca tu sa beneficiezi mereu de calitate superioara, serviciu prompt si profesional, aprovizionare permanenta, flori proaspete ingrijite zilnic si pastrate in conditii optime de temperatura si umiditate.