Felicitare gratuita cosuri cadou

Felicitare gratuita cosuri cadou

Pentru orice comanda pe www.floridelux.ro sau in florariile FlorideLux din toata tara primesti cadou o felicitare eleganta. Florile, desi poarta nenumarate si interesante limbaje ascunse, mesaje subliminale si incarcatura emotionala, totusi in era comunicarii parca nu mai este de ajuns. Clientii nostri adora sa alature oricarui buchet de flori si un mesaj de dragoste, amuzant sau de La multi ani! Supriza devine astfel foarte personala si cu siguranta irepetabila.

Felicitare cadou FlorideLux

 Felicitare cadou FlorideLux

Felicitarea FlorideLux standard are marimea de 13X13 cm, este imprimata pe o parte cu o imagine extrem de frumoasa, florala + logo discret FlorideLux, iar pe cealalta parte este alba. Felicitarea este realizata din carton plastifiat, de cea mai buna calitate. Pe partea alba se imprima (nu se scrie de mana!) mesajul tau. Mesajele sunt introduse in plicuri sigilate si operatorii nu intervin pe acestea la nivel de ortografie sau punctuatie, tocmai pentru a pastra nota personala si emotia transmisa in fiecare cuvant de catre expeditor insusi.

Mini felicitare FlorideLux

Mini felicitarile FlorideLux sunt micute si elegante, ele sunt realizate special pentru clientii care isi doresc o inscriptionare manuala a mesajului. Pe acestea se pot nota de mana cele mai frumoase cuvinte, urmand ca mini felicitarea sa fie prinsa direct de buchet.

Mesaje predefinite

In florariile FlorideLux vei gasi si mesaje predefinite, deja inscriptionate pe hartie kraft, ce pot fi prinse cu clestisori de florile jucause ale aranjamentelor. Mesajele pot fi citite de oricine observa buchetul, avand nu doar scop comunicativ, ci si decorativ.

Anonimitate

Anonimitatea mesajelor este respectata intocmai conform indicatiilor clientului. Poti avea incredere in discretia operatorilor si a livratorilor FlorideLux. Bifeaza in formularul de comanda casuta ANONIM sau poti solicita telefonic pastrarea anonimatului, urmand ca mesajul tau sa nu fie semnat, iar identitatea ta sa nu fie divulgata sub nici o forma destinatarului.