Cosuri cadou Craciun 2015

Cosuri Craciun 2015

Craciunul se apropie cu pasi repezi si deja vedem un interes ridicat al companiilor pentru oferta noastra de Craciun 2015. Din acest motiv ne-am decis sa aducem in atentia clientilor nostri noul catalog de Craciun, care este deja gata. Acesta cuprinde cosurile cadou din sezoanele de Craciun 2012, 2013 si 2014, alaturi de noua selectie de cosuri Craciun pentru anul 2015. 

Cosuri Craciun corporate

 


Web-form is not active.

Powered by WebForms

Cosurile de Craciun sunt mereu cadouri inspirate in mediul business pentru ca sunt pe gustul oricui, pot fi personalizate in functie de buget si pot contine foarte multe elemente specifice brandului tau, de la personalizarea cosului in care sunt puse, pana la coloristica aleasa pentru produse sau tematica intreaga a cosului (tara de provenienta, stil rustic, doar ciocolata, doar vinuri etc.). 
 

Ideile de cadouri pentru Craciunul 2015 venite din partea CosurideLux.ro sunt stranse din peste 5 ani de experienta cu cele mai mari companii din Romania, dar si din schimbul de experienta cu partenerii nostri din Statele Unite ale Americii, 1800baskets.com. Multe dintre produsele de anul acesta sunt din portofoliul comun al 1800baskets.com si CosurideLux.ro, continand ciocolata premium, vinuri de cea mai buna calitate, prajituri, snacks-uri si decoratiuni de Craciun care pot satisface si cele mai pretentioase gusturi, venind cu un plus de unicitate pe piata din Romania.

Livrare cosuri cadouAsteptam cererile dvs pe  email ioana@floridelux.ro sau pe telefon 0735 542 554.