Cum arata felicitarile FlorideLux.ro?

Felicitare cadou floraria FlorideLux

Felicitarile FlorideLux.ro sunt oferite cadou (=gratuit) oricarei comenzi plasate si achitate pe www.floridelux.ro. La inceputurile florariei noastre, felicitarile oferite erau cumparate de la diversi furnizori, iar mesajele scrise de mana. Acum, ca ne uitam inapoi, este foarte amuzant! Insa, la vremea respectiva cerintele clientilor erau cu totul diferite, acest tip de serviciu fiind la inceput.
 
Pe masura ce am evoluat, alaturi de clientii nostri, am simtit nevoia de a oferi felicitari unicat, cu propriul design inclus, pe care sa putem printa mesajul, in forma primita de la clienti. Am urmarit in principal sa oferim o felicitare placuta vizual, ce poate fi pastrata precum amintire de catre destinatari, fara sa ii agresam cu mesaje publicitare / logo / marketing.
 
felicitare floridelux
felicitare floridelux
felicitare floridelux
 
Logo-ul nostru este foarte discret marcat in partea laterala, iar imaginile folosite sunt extrase din colectiile exclusive FlorideLux.ro, ce apar in fiecare sezon al anului. Marimea unei felicitari este de 13 cm X 13 cm, are un finisaj glossy si este livrata intr-un plic design FlorideLux.ro, extrem de elegant. Fata felicitarii are aceste imagini incredibile cu produsele noastre florale, iar pe verso felicitarea este alba.
 
Pe partea alba este printat mesajul primit de la client pentru destinatar, exact in forma primita (cu greseli, cu alintaturi, cu mesaje intelese doar de ei, cu glume interne etc.). Dorim prin acest lucru (neintervenirea pe mesaje) sa pastram nota personala adusa de catre expeditor, ne dorim ca destinatarul sa simta cadoul extrem de aproape de sufletul lui sau al ei, dupa caz. Felicitarile FlorideLux.ro sunt un plus de valoare adaugata pe care o oferim clientilor nostri, este exact "acel ceva" care ne diferentiaza de competitori. Fiecare detaliu al comenzii este gandit, luat in considerare, astfel incat clientii nostri sa se bucure de cele mai bune servicii, cap-coada.
 
Va asteptam cu drag pe www.floridelux.ro, pentru livrare flori oriunde in Romania, insotite de aceste minunate felicitari!

Vezi judetele unde livram cele mai frumoase flori